rubrik.

Skrev nyss en 150 ord lång 'confession' om lite saker men den tror jag inte att jag ska lägga upp här.
Just nu är klockan lite över tio och jag har knappt börjat med labbrapporten som ska lämnas in i morgon. Jag vet. I suck. Det har jag talat om för mig själv så det räcker och blir över vid det här laget.
Usch. Fy. Blä. Jag vill inte. Jag är så jävla trött, men tack vare att jag är så sjukt lat och seg och irriterande så måste jag sitta uppe. Tack Lena för att du är så otroligt smart, I love you. Nu ska jag skriva the damn thing (vilket inte blir bättre eftersom jag är sämst på no) och sen ska jag sova. Eller deppa. Eller sova. Vi får se vad som går bäst. Hejdå. Ursäkta för att jag är så glad och positiv hela tiden.

hejsan

Skypade med Shanice en liten stund, jag övertalade henne att fortsätta skriva på Seize The Day - it might be my favorite fanfiction ever *sigh*. Hon sa att det kommer finnas en update när jag vaknar imorgon. She's so sweet, I can't wait to meet her. Tänk om jag kan åka till Skottland i sommar. Jag kommer dö, fast på ett bra sätt.
Okej, jag måste lära mig att inte komma in på en massa sidospår hela tiden, sorry.
Hursomhelst så ska jag ta på mig min pyjamas och sätta mig och skriva en stund, blev lite sugen på det.
Puss och godnatt.

Shhh, quiet, you might piss somebody off

Idag är det fredag och det känns jävligt skönt om jag ska vara helt ärlig. Dagen har gått snabbt och varit förvånandsvärt bra. Både jag och hillevi är förkylda, så vi skippade idrotten och köpte godis istället, nyttigt värre! Hade några halvsega lektioner o sen fick man gå hem. På skolbiblioteket sålde de ut en massa tidningar, fem kronor styck (!!!), så jag köpte sex nummer av kerrang! för trettio kronor. Så värt, att få sex tidningar billigare än vad en kostar egentligen. You gotta love our library! Har kollat ikapp one tree hill och druckit kaffe sen jag kom hem, och nu tänkte jag strax göra lite skulls eller måla klart min deathbat, känner mig pysslig hursom.
Imorgon ska jag kanske åka till nån awesome vinylskivaffär med papi, sen kommer mormor och morfar på besök och på kvällen (eller egentligen från klockan fyra på eftermiddagen) ska jag sitta barnvakt. Oh yes att jag gör det för pengarna, haha!

Fick förresten tillbaka min the black parade vinylskiva idag!! *happy dance* Fick ett mejl från hittegods i malmö igår, och pappa åkte dit för att hämta den, så sjukt. Trodde verkligen inte att jag skulle få tillbaka den. Så nu när jag har det höga antalet av två vinylskivor måste jag verkligen köpa en spelare också, so I will. Nu ska jag käka, bye dear friends!


Crappy mood. Hot guys. Crappy day.

Är på väg att bli förkyld som satan. Mår ganska jättedåligt. Jag orkar inte med skolan, jag orkar inte med människorna, jag orkar inte med något alls. Idag har jag pluggat, kollat oth, kollat Avenged intervjuer, tittat på A7X live in the LBC (igen) bara för att jag älskar den och nu pluggar jag igen. Är stressad ocharg. Arg på mig själv. Idag är en sån dag bara, som om det inte är så oftast liksom. usch. fy. blä. Jag orkar inte. Är så seg och jag hatar det. Det gör mig så irriterad. Jag vill skriva en massa saker men jag tror att det är bäst om jag inte gör det. Gosh vad jag är dålig på att skriva saker här också. Men vad gör det för nytta egentligen när allt bara blir fult och deppigt? Nej. Kanske bara ska ta ett break eller något. Bort från twitter och sånt också. Men jag vet inte. Nej, nu ska jag bli klar med krönikan (eller börja på den i alla fall) och sen ska jag begrava mig i mitt täcke och sova.

Föresten, hur sad är det inte att det enda som gör mig lite glad just nu är avenged? Känns ju jättesorgligt. sdfjbkglzslgfbfisdg. Hejdå.

everybody hide your body from the scarecrow

Har nyss kollat ikapp TVD och ätit lunch. Åkte in till stan med mamma och köpte lite saker (en jättefin, gråsvart stickad kofta, en blå kjol och en världskarta) och sen åkte vi till syster på sjukhuset. Hon verkar må lite bättre, fast det är fortfarande väldigt jobbigt för henne att gå och hon måste nog vara kvar ett par dagar till. Mamma sover hos henne i natt och pappa och jag är hemma.
Började tänka lite på hur konstigt det kommer kännas att sluta nian, visst ska det bli jätteskönt också men det är ändå en väldig trygghet att ha sitt 'kompisgäng' och alla andra. Jag älskar min klass, alla är så härliga på sitt sätt - vissa kan vara sjukligt irriterande men most times är de okej. Även om vi fortfarande kommer vara vänner och så kommer vi nog inte ses lika mycket. Tänker lite speciellt på en av mina bästa vänner som ska flytta iväg till ett just nu fortfarande obestämt ställe, blir lite ledsen när jag tänker på det. I sommar måste vi säga hejdå till henne och det känns jättekonstigt. I will miss her <3 


I'm stuck here with the ghost of what we used to be

Sitter och klipper ut bokstäver till ett quote som ska upp på väggen över mitt nya skrivbord, jag kände att ett var för lite så nu har jag två, känns asnajs! Och fint blir det också! Har haft en lagom seg dag, skolan tröttar ut mig som vanligt. Snackat lite med Ninis på skype om fula tatueringar och sånt, haha.
Har lyssnat massor på Avenged Sevenfold de senaste dagarna, blir typ förundrad över hur bra de är hela tiden. Och så har jag börjat använda min gamla jacka (som jag använde förra hösten/vintern/våren), tycker om den. Och så råkar det ju vara så att det var den jackan jag hade på mig när jag kramade Frank Iero så ja <3

För övrigt så hoppas jag på att syster ska få komma hem från sjukhuset imorgon och det får hon förmodligen, på 'permission' i alla fall. Hon måste antagligen åka in igen och ta fler prover, kanske också göra en magnetröntgenom hon inte kan göra det imorgon.

Nu ska jag fortsätta med att lyssna på musik, pyssla och ignorera mina läxor. Slänger upp en bild, några dagar gammal men bättre än inget! Puss.

Done.

Är äntligen klar med min book review. Så skönt.
Var ute och sprang med två kompisar idag, det gick bra faktiskt! Börjar dock känna av lite träningsverk i benen, men det var skönt att komma ut lite - trots att min kondition inte är på topp direkt. Och kallt var det också i början men det märkte man inte sen.
Jag är grymt trött just nu. Orkar inte städa mitt(/mina) rum som jag egentligen måste så jag lyssnar på fin musik och kollar på fina bilder istället.
Tumblr_lxud5ubouz1qcakzso1_500_large
Tumblr_lxlwj3jgnf1qdacn3o1_500_large
Tumblr_lwt43zzdga1qa1bzko1_500_large
24498982_large
Tumblr_lxumpctusz1qep56go1_500_large
Tumblr_lxutx9ybw11qg5e1eo1_500_large

What do I do when I am so in love with you, I forgot what I wanted to say

Beautiful-cute-photography-pretty-snow-favim.com-262998_large
Those_were_the_days_by_yatesc-d4llwop_large
Tumblr_lxp0w0nt4b1qe50xvo1_500_large
Tumblr_lxr6pj8dgn1qkdoxmo1_500_large
7c8e88623de411e180c9123138016265_7_large

You said that you could let it go, and I wouldn't catch hung up on somebody you used to know.

Astrid tweetade om ett youtube klipp igår så jag tittade på det och nu är jag kär (blev det redan igår men ändå). Walk off the Earth's cover av Somebody That I Used to Know. It's amazing. Did I mention that I'm in love?

det blir bara bättre..

Ska strax sätta igång med pluggandet, usch, jag vill verkligen inte. Men det är skönare att bara få det gjort så snabbt som möjligt än att dra ut på det ännu mer.

Dagen har varit helt okej. Några sega lektioner, ganska rolig idrott (faktiskt! hur oväntat var inte det liksom?), och så slapp jag vara kvar i skolan för att ha svenska eftersom vi som läser svenska 1 inte gör samma arbete som de andra. De lite sämre delarna av dagen har väl dels varit att mina kompisar fortfarande tycker att One Direction är jäääääättegulliga. Jag orkar inte. Idag hade en av dem lärt sig alla deras namn, jag kan i och för sig också men det är för att vissa människor på tumbrl tjatar så mycket -.-, och så kom hon med 'One Direction fakta' - måste bara inflika att jag hellre lyssnar på Ninis 'dagens same fakta' tusen gånger om - och började snacka om hur de träffades första gången. De har också diskuterat hur söta och gulliga och mysiga de är. Grejen är liksom att det är inte som att de lyssnar på deras musik eller något, de började bara kolla upp dem och när jag nämnde att jag stör mig på dem. Får lite 'hej jag ska aldrig berätta vad jag stör mig på igen'- känslor. Jag orkar verkligen inte.
Det var segt och jobbigt nog att börja skolan igen, att vara hemma allmänt, och så ska man hela dagarna lyssna på hur söta några småkillar från england är också. Jag menar verkligen inte att jag är emot att obsessa över saker, för där har jag inget att säga till om, men när de vet att jag inte tycker om dem så behöver de väl inte fortsätta, och fortsätta... och fortsätta. Nej tack. (Nämnde jag att de också har gått fram till mig och sagt: 'There's only ONE direction!' minst tio gånger idag, ohyes.)
sorry för värsta sura inlägget. I love my friends but sometimes they really get on my nerves.

Fredag

Sista skoldagen på veckan, så himla skönt. Det har inte varit en vidare bra vecka, skolan gör mig seg, trött och deppig. Igår hade jag en väldigt bra kväll dock. Det var bara jag och pappa hemma och vi åt nudlar, pratade om musik, LP-skivor, vinylspelare och sånt. Hjälpte pappa lite med sortering av hans LP-skivor och så bestämde jag mig för att snart då ska jag köpa en egen vinylspelare. Har typ en egen skiva just nu, men fler ska det bli! Funderar på att önska mig några när jag fyller år sen, så att jag kan använda mina pengar till Skottlands resan som jag planerar. Nu måste jag gå upp ur sägen och gå till skolan, när jag kommer hem är det plugg till hundra procent i en timme eller två och sen får vi se. Ha en fin dag!

 


it's empty and cold without you here

Tumblr_lxp2t0tstc1r3s49co1_500_large
Tumblr_lx6cg4lbwc1r2uxw3o1_500_large
Tumblr_lb4px1pban1qcyfqeo1_500_largeTumblr_lx8cw7gp5l1r58r16o1_500_large

too tired to care

Jag orkar inte gå i skolan. Jag vill ha lov igen. Jag är inte redo. Jag kan inte ställa om mig så att jag bryr mig om allt igen. Och så önskar jag att mina bästa vänner var här hos mig också.
Tumblr_luh2cnaxxp1qg4z24o1_500_large

bright eyes

You said; "This is the first day of my life, I'm glad I didn't die before I met you"

mini skulls

Blev just klar med en mini skull hårnåls smyckegrej som jag har hållt på med ett tag nu, tycker att det blev fint! (de ser rätt stora ut, men de är mycket mindre än de stora skullsen!)


If I just save you, you could save me too

Så var min sista dag på jullovet slut, det har varit en bra dag. Har druckit kaffe och te, pysslat och skrivit brev. Och lyssnat på fin musik. Bara tagit det lugnt helt enkelt, behövde komma ner på jorden lite efter allt flygande och flängande. Jag satte upp fler av engångskamrabilderna på väggen och så ramade jag äntligen in Frank & Ray's autografer så nu är allt lite extra fint i mitt rum.
Imorgon antar jag väl att jag måste tillbaka till verkligheten, men först ska jag sova.

brev

Hämtade posten nyss och i brevlådan låg ett brev till mig från Danielle, en av mina penpals, som bor i England. Älskar verkligen att få brev, det är så mysigt. Ska skriva ett svar direkt!

I'm the devil on your shoulder, I'm the conscious in your mind, I'm the feeling that you, you cannot hide.

Sitter i mitt rum med en stor kaffekopp, akrylfärger, lera och you me at six i lurarna. Jag älskar Sinners Never Sleep mer och mer för varje gång jag hör en låt. Idag står pyssel, städning, plugg och kanske en liten promenad på schemat. Ska försöka ta vara på min sista lovdag så mycket det bara går.
Tumblr_ltbgifuprz1qln363o1_500_large

home sweet home

Jag måste säga att det är väldigt skönt att vara hemma. Har spenderat tre jättehärliga veckor i Stockholm, Göteborg och Jokkmokk men jag har saknat att bara vara hemma också.
På tåget hem insåg jag två saker:
1. Imorgon är den enda dagen på hela jullovet som jag faktiskt är hemma.
2. Jag har knappt haft kontakt med mina kompisar här hemma alls under lovet.
Det sistnämnda gör mig lite rädd, för jag har knappt tänkt på det alls. Usch. Jag känner mig som en usel vän, fast egentligen.. de har ju inte hört av sig heller, så ja.

Innan jag åkte hemmåt hängde jag och tjejerna i stan. Åkte in själv runt elva för att träffa Astrid, vi gick till espresso house och satt där och babblade tills klockan blev strax efter tolv och rockhouse öppnade. The girls were right. Caféet på rockhouse är underbart. Resten av tjejerna - Nina, Linnea och Emma - kom till Rockhouse och vi fikade ännu mer. Mysigt var det. Kommer sakna tjejorna (snor Ninis uttryck för att jag är så cool). Att sätta sig på ett tåg var nog det jag minst ville göra, men trots det gick hemresan ganska snabbt.
För en stund sen hade jag en videochat med Shanice, how I've missed that girl, vi brukade prata varje dag innan, men nu var det länge sen så det var jättekul. Och som jag önskar att jag kunde åka till Glasgow i februari. Lyzsi ska också komma dit då så det skulle liksom bli dubbel lycka om jag kunde åka. Men ah, there's no chance in hell att jag kommer få det. Ska försöka prata med mamma ändå, bara för att liksom. Nu sitter jag och jobbar på en försenad julklapp till Lyzsi och till en annan person också. Det blir fint :) 

Lite bilder från idag på rockhouse

Snart hemma

Sitter på tåget på väg hem. Mår sådär halvbra måste jag säga, bara tanken av att kliva på tåget fick mig att må dåligt men att faktiskt sitta på ett.. bara nej. Efter samanlagt runt 41 timmar på tåg på en vecka är man trött på det. Fördriver tiden genom att läsa matched, lyssna på musik och äta supergoda mackor som Ninas mamma skickade med mig. Nu är det snart bara en halvtimme kvar, thank god.


gröt

Nu är vi äntligen hemma, och med det menar jag hos Nina i Göteborg. Vi har ätit en massa god mat och nu sitter vi och chillar med våra datorer. Båda är sjukt sega efter den mindre härliga tågresan hem så det är typ allt vi orkar med. Vet inte vad jag ska skriva nu så jag skriver mer någongång när mitt huvud inte är grötigt typ.


Last day

Vår sista dag i Jokkmokk har varit jättebra på alla sätt. På förmiddagen gick vi till Julias pappas hus, när vi kom fram hade han dukat upp en massa pepparkakor, godis och glögg. Det fanns en eldgrej och ett renskinn att sitta på också. Vi fikade en stund och sen fick vi åka snöskoter i skogen bakom huset!!!!! Det var SÅ episkt! Julias pappa körde och vi fick åka en i taget, jag dog typ det var sjukt kul!
Resten av dagen spenderade vi i soffan i lägenheten framför tv, först några avsnitt av World's strictest parents och sen lite allt möjligt som gick på tv. som avslut på kvällen kollade vi på oth (prom avsnittet på säsong fyra, med creepy derek) och det var bara läskigt.. Var tvungna att kolla lite vänner innan vi skulle sova, haha.
Nu ligger vi i sängen och jag är jättetrött. Ser verkligen inte fram emot att sitta på ett tåg i en massa timmar imorgon, men minst av allt vill jag åka härifrån, jag kommer verkligen sakna Julia <3


hårfärgning

Har det asgött här uppe i norrland. Idag satt vi först och bara degade i vardagsrummet med mackor, te och programet Världens strängaste föräldrar. Sedan tog vi på oss våra termobyxor och alla andra tjocka kläder vi tagit med oss hit och gick ut för att handla. Vi tog med oss sparken (eller släden som Emma kallar den) och gick till Ica Rajden och köpte en massa mat som vi ska käka hela veckan. Nina och jag gick till Papperslappen efter det och handlade en massa coola saker (svampbob pennor + suddin och varsitt ascoolt glas med döskallar på) och sen gick vi typ hem igen. Det blev en snabbmakaronlunch och chokladbiskvibak innan vi gick till restaurangen Smedjan för att äta middag (nachotallrik) med Moa. Det var jättegott och tanten som jobbade där var så söt.
När vi kom hem bakade vi klart biskvierna och sen började vi färga hår. Alla har färgat slingor i lila, blått eller både och. Vi har hållt på i typ tre timmar eller mer nu, jag ska bara skölja ut färgen och sen är alla klara, så najs! Imorgon står skidåkning på schemat, stoked men nervös - ska försöka att inte dö, haha!

crappy boy band

Först och främst så vill jag bara fråga: VAD är grejen med att One Direction är ÖVERALLT på we heart it? Urg. Jag orkar inte med dem. De är typ små och fula och jobbiga och kan inte ens få en sång att låta bra fast de är typ tusen stycken. Hur lyckas man med det? Det känns så drygt med brittiska boy bands som uppkommit genom typ xfactor och andra tvprogram. Varje gång jag ser dem vill jag typ kasta ut datorn genom fönstret. Och deras låtar är bara jättelama typ. Helt ärligt. Om det är någon som gillar dem kan den väl förklara vad som är så sjukt bra med dem för mig?! Eller nej, don't bother, jag hatar dem redan. Nej, nu ska jag lösa korsord med nina och sen drömma om Aaron <3 Hejdå.

I JOKKMOKK

Sitter hemma hos Julia och tittar på love actually som går på tv, twittrar och snackar. Jag och Julia kollade på det förra avsnittet av Pretty Little Liars för att det kommer ett nytt avsnittet i morgon, är så stoked. Asså Caleb kommer tillbaka (!!!!), vi såg det i nästa avsnitts trailer, och vi dog. Nu ska vi titta på nordnytt because of reasons och sen ska jag ta en dusch. Imorgon ska vi gå och handla - vi ska gå runt i termobyxor och typ hoppa i snön - och på kvällen ska vi typ käka middag med moa, awesome times. 


På tåget mot Jokkmokk

Nu sitter Emma, Linnea, Nina och jag på tåget. Vi står just nu still och ska göra det i typ en timme till på grund av en olycka längre fram eller något. Vi har bäddat och allt sådär i alla fall och har det ganska mysigt. Dock är det extremt varmt (!!!) och bättre blir det inte om man sover i den översta sängen... Jag bara önskar att vi kunde börja åka igen, är smått uttråkad och vill helst bara vara framme i Jokkmokk nu.


GOTT NYTT ÅR!


emmas bilder

RSS 2.0