Kom igen nu!

Har skrivit typ fem meningar. Om och om igen. Skrivit, suddat ut, skrivit om, ändrat. Ugh, vad dåligt det går. Måste verkligen skärpa mig. (vadå jordens onödigaste inlägg?) hejdå.

Godmorgon!

Om ungefär fem minuter ringer min väckarklocka men jag är redan vaken, vaknade av mig själv för en halvtimme sen - det är så skönt att vakna av sig själv!! När klockan ringer ska jag gå upp hursomhelst. Första dagen tillbaka i skolan Efter prao och lov i två veckor. Kul. Eller inte. Det känns så deppigt, blah. Ska dock bli kul att se hur alla reagerar på mitt hår, hehe. Efter skolan är det plugg som gäller, måste bli klar med bokredovisningen till svenskan ikväll (har inte riktigt börjat.....) och så ha jag spanska tills imorgon också. Åh juste, kom på nu att man ska berätta muntligt om sin prao för läraren, aja det är inte något jag måste öva på i alla fall.

Igår var det vår, jättehärligt var det. Jag har typ intalat mig själv att det verkligen är vår på riktigt så nu vill jag bara ha på mig min jeansjacka och converse (eller mina yet to be bought creepers). Åh snälla värme kom igen nu. Jag orkar inte om det är kallt när jag går ut idag, fingers crossed!


'Oh please, could we not do this this time? You being all mysterious with your cheekbones and turning your coat collar up so you look cool?'

Idag är det torsdag, den här veckan har verkligen gått snabbt och jag känner hur extremt dålig jag har varit på att plugga. Måste läsa ut en jätteseg bok (helst tills imorgon så jag hinner skriva bokrapporten också) och skriva en engelska grej innan veckan är slut. Restan får nog vänta lite till. Idag har jag inte haft så mycket för mig, åkte in till Höganäs och lämnade tillbaka glasögonbågarna jag fått med mig hem för att testa. Så snart kommer nya glasögon och linser, vill ha dem nu! Lagade sen lunch/middag - kikärtsbiffar i pitabröd med creme fraiche och tomatsås - sjukt gott! Har även kollat på lite Sherlock och spelat musik på högsta volym samtidigt som jag hoppat runt i huset och sjungit med. Ja, jag njuter väldigt mycket av att vara ensam hemma på dagarna (mamma jobbar, pappa och syster är i Stockholm). Nu ska jag gå iväg och vara barnvakt till typ, halv tio eller något. Är inte supersugen på det men, jag vill ha pengar och det brukar gå rätt bra ändå!
hahahah, Sherlocks min där alltså..

Semlor och Sherlock

Var hos optikern tidigare idag så nu är nya linser på väg och jag har till på torsdag på mig att bestämma vilka bågar jag vill ha på mina nya glasögon, har två stycken med mig hem och jag är jättevelig, får se vad det blir. Gick och fikade med två vänner, semlor och prinsesstårta - åh så gott det var! 
Har varit hemma ett tag nu men om en liten stund ska jag åka till Harriet. Ska sova över där och vi ska kolla på Sherlock hela kvällen, mysigt! Är jättestoked, både jag och Harriet är på väg att bli Sherlocked känner jag, det är så bra!!! 



'Dear God, what is it like in your funny little brains? It must be so boring!'

Åkte in till stan vid tolvtiden för att först gå till tandläkaren och sen till frisören. Klippte sidecut som sedan färgades blå/lila, är jättenöjd!! Åkte direkt hem till Harriet efter det och vi tog en promenix och sen bara slappade vi ett tag. Åkte hem, åt middag, åt efterrätt, drack kaffe och de senaste ungefär åttio minuterna har jag tittat på Sherlock, kände att jag ville börja från början so I did. Väldigt bra so far, måste jag säga.
Imorgon står synundersökning som första sak på schemat (ska skaffa nya glasögon OCH linser, så skönt!!) efter det ska jag fika med två av mina vänner - det är ju trots allt fettisdagen och då måste man äta en semla! Mer än så har jag inte planerat för imorgon, vi får se vad som händer. Nu ska jag hursomhelst sova, puss!

the hair! (kanske lägger upp bättre bilder imorgon eller så.)

And when the lights all went out we watched our lives on the screen

I hate the ending myself, but it started with an alright scene.
It was the roar of the crowd that gave me heartache to sing,
it was a lie when they smiled and said:
'You won't feel a thing.'
Tumblr_lz8a4ph0o41r9ech1o1_500_large
Tumblr_lzeaaz7mcs1qeyg7eo1_500_large
Tumblr_lzia1exvqh1r6khwmo1_500_largeTumblr_lzgx3ajbln1r92uojo1_500_large
427459_324802377555599_176101909092314_791060_1030198414_n_large405820_182557481853807_100002986685911_304655_1136877139_n_large
Tumblr_lzimvn6rqq1qhtpg9o1_500_large
If I'm so wrong, how can you listen all night long?

lördag

Sitter i mitt rum, all snuggled up i min skelett onepiece och tittar på Vänner, är på säsong fem nu, and I love it.

blondiner och skypesamtal

Har haft prao de senaste dagarna, har varit roligt! Sköna människor och så. Och de gillar att göra kaffe latte till mig med deras flashiga kaffemaskin, and I don't mind that at all. 
Just nu skypar jag med tjejorna som befinner sig hemma hos Astrid och färgar hår. För tillfället så är alla blonda och det ser relativt udda ut. Men de kommer se asballa ut när det är klart, crazy hår är bäst!!! Det känns lite som att jag har en reality show bara för mig själv när jag skypar med tjejerna och de gör en massa galna saker, haha! Åt middag med dem häromdagen också, då fick jag sitta på matbordet, nyss var jag i badkaret och nu tror jag att jag befinner mig på en pall. Mysigt. 
En annan trevlig sak är att pappa har upptäckt låten Levels av Avicci, så nu lyssnar han på den där nere. Tror egentligen bara att han gillar musikvideon, men ändå. Det är skumt och han borde slute med det. 

Jag är sjukt uttråkad på dagarna så jag läser konstiga fan fictions (seriöst, man kan inte skriva 'It'll be another week or so. Maybe three.' det är bara konstigt.), kollat vänner (är på säsong fem, wiihooo!) och typ kollat en massa roliga intervjuer och sånt. Nu ska jag fortsätta med det jag gör, alltså inte mycket alls. Får väl antagligen prata med Ninis, vilket är najs! Sååååååååå, hejdå!



två fina skype printsceens!

falling in love all over again

Den senaste tiden har jag kärat ner mig i en del saker som jag brukade älska att göra innan och det känns riktigt bra faktiskt. Typ som att jag har börjat lyssna på Panic! en massa igen (and I have developed a little crush on Brendon, hehe) men det som jag själv tycker är det bästa är att jag har börjat skriva igen. Gjorde typ inget annat innan men sen så plötsligt försvann all inspiration för ett tag. But now it's back!

Förövrigt så är det söndag, fun times. Det är snö ute - jag skulle verkligen uppskatta om nån kunde komma hit och ta bort den -, havet är fruset och skit. Hade planerat att gå ut och springa lite senare men vi får se hur det blir med det. Hursom så är jag ganska stoked för nästa vecka, så skönt att ha prao och inte skola. Även om jag helst av allt skulle varit i göteborg och mysat (haha nina) med mina tjejor, men det får jag sluta tjata om nu. Ska också bli awesome att färga håret/klippa mig på lovet sen. Äntligen! Är lite nervös men det blir nog bra. Ha en bra dag!


Idrottsdag och sånt.

Hade ju som sagt idrottsdag med skolan idag. Först bowlade vi i typ en timme, jag gjorde några strikes (de andra var smått chockade), en av våra vikarier bad om ursäkt för att han inte förklarat vad bowling går ut på för mig - "Du vet de där vita sakerna? Ah, du ska träffa dem, det kommer gå bättre då jag lovar!" och "Åh, jag ska bli coach i det här o ba: 'Killar, ni ska träffa käglorna.'"
Efter det skulle vi testa skytte. Blandade känslor om den upplevelsen alltså. Själva skyttet var rätt kul, men gubben som hade hand om det.. fghjkdjasflh urg. Det räcker kanske att jag säger att han var lite för nära hela tiden, stod typ två centimeter ifrån en när han snackade, lutade sig över ens axel osv. fyfan vad äckligt det kändes. Fast vi sa till en lärare som ställde sig vid oss resten av tiden.
Sista passet hade vi poweryoga och det var jättemysigt. Yoga är så härligt och avslappnande, borde göra det oftare. 

På kvällen har jag tittat lite på tv med mami och bara myst. Kollade slutet på QX gaygala också - typ den bästa galan ever. Nu ska jag fortsätta skriva på en liten grej och sen ska jag sova, puss!

There is simply nothing worse than knowing how it ends

Hade svenska nationella uppsatsskrivning idag, tror att det gick ganska bra. Skrev en novell typ, uppgiften var att skriva en text om 'När tiden stannar'. Idag var också min sista skoldag på två veckor, har idrottsdag imorgon sen har vi prao hela nästa vecka och efter det är det sportlov. Skönt! 

Tumblr_lya9dnsog21r2w5hao1_500_large397416_1823204195972_1716250589_960678_609609189_n_largeTumblr_lywrbgbijo1qgy1h0o1_500_large
Tumblr_lyvrn4glud1r87h2qo1_500_largeTumblr_lx5k14k8ip1qa84aqo1_500_large
Tumblr_lz1lljuqrl1qlsoa7o1_500_large
Tumblr_lz2ylxdcna1rnqkuyo1_500_large
and I meant everything I said that night, I will come back to life

you're such a pretty thing, to be running from anyone

Tumblr_lyxaekcsqt1r72orgo1_500_large
Tumblr_lyv2110icq1qgytryo1_500_largeTumblr_lyxq1mr7fa1r6khwmo1_500_largeTumblr_lyl3n14rnh1r8u2bko1_500_large
Tumblr_lyhmwgqijr1qmxyb4o1_500_large
Tumblr_lyxmc5ttcw1qhzejeo1_500_largeTumblr_lyxnusj8oz1r9u057o1_500_large
Tumblr_ly82dhdjrf1qm6gfno1_500_large

Steel City's Finest

Tumblr_lyvvv1uug21qioulpo1_500_large
Tumblr_ly82lzxbyq1ql3yu6o1_500_large
Tumblr_lyuqups3bx1qj8hk1o1_500_largeTumblr_lyoxlw149b1qm123vo1_500_largeBmth-bring-me-the-horizon-drop-dead-oli-sykes-tattoo-favim.com-275593_large
Tumblr_ly7rwbptih1qhomdao1_500_largeTumblr_lyjkrqd65v1qak8cjo1_500_large
Clothes-drop-dead-fashion-pretty-favim.com-276685_largeBoy-cute-drop-dead-drop-dead-clothing-mascot-kitty-onesie-favim.com-260699_largeTumblr_lxdu4urtx11r24x7jo1_500_large
I want to go back to the drop dead store in london.

Piercing?

Jag vill ha en piercing. Dock har jag några problem. 1, jag har ingen aning om vad jag skulle passa i och 2, är lite osäker på om jag skulle få göra en. Min syster har ju en industrial, men mamma tyckte liksom inte ens att min 2mm töjning var okej (nu har jag en 6a men ändå haha) så jag vet inte. Men åhhhhh, det är så snyggt. Jag VILL.

Tell me what to do to make you mine

Jag vill ha creepers, hängselbyxor, fina kjolar, sommar, en vecka i göteborg, coolt hår, konserter, en stämd gitarr, en flygbiljett till skottland eller london och en vinylspelare. Tror faktiskt att jag kan lyckas samla på mig allt det här innan 2012 är slut.
Tumblr_lyohf7dcub1qkbyyio1_500_large
Tumblr_lyixz0spb61ql4yq3o1_500_large
Tumblr_lyh1qs04w31r2zfnuo1_500_large
6448106653_8e5b4fa409_z_large
Tumblr_lytcsdxiim1r1697to1_500_large

Terrible Things

Tumblr_lnxjl4a1qb1qe2ju5o1_500_large

By the time I was your age, I'd give anything

To fall in love truly, was all I could think

That's when I met your mother, the girl of my dreams

The most beautiful woman, that I'd ever seen


She said, "Boy can I tell you a wonderful thing?

I can't help but notice, you're staring at me.

I know I shouldn't say this, but I really believe

I can tell by your eyes that you're in love with me"


Now son, I'm only telling you this...

Because life, can do terrible things


Now most of the time, we'd had too much to drink

And we'd laugh at the stars and we'd share everything

Too young to notice, and too dumb to care

Love was a story, that couldn't compare


I said, "Girl, can I tell you a wonderful thing?

I made you a present with paper and string.

Open with care now, I'm asking you, please.

You know that I love you, will you marry me?"


Now son, I'm only telling you this...

Because life, can do terrible things

You'll learn, one day, I'll hope and I'll pray

That God, shows you differently


She said, "Boy can I tell you, a terrible thing?

It seems that I'm sick and I've only got weeks.

Please, don't be sad now, I really believe

You were the greatest thing that ever happened to me"


Slow, so slow

I fell to the ground, on my knees


So don't fall in love, there's just too much to lose

If given the choice, then, I'm begging you, choose

To walk away, walk away, don't let her get you.

I can't bear to see the same happen to you.


Now son, I'm only telling you this...

...Because life, can do terrible things



'Promise me you'll never feel afraid.'

Oh, how I wish I could.


Music is my saviour. Coffee is my drug.

Är trött. Som alltid. Har både matte och no prov imorgon och det kommer inte gå bra för jag är sämst på både matte och no. Yey. Det som känns bra just nu är att jag har fixat praoplats, att vi ska ha so prov vecka 9 istället för imorgon och att det bara är lite mer än två veckor tills sportlovet. Inte för att jag har något att göra då, eftersom mina girls har lov veckan innan mig kan jag inte åka dit. Känns skit. Vill träffa dem. Saknar dem. Orkar inte vara hemma länge till. Jag behöver lite time off från allt och alla här hemma. Känner inte att jag har nån ork att göra något just nu. I feel sad and lonely. And sort of lame. Urg. Blah. Thank god att jag har musik. Vet inte vad jag hade gjort annars. Music is my saviour. Coffee is my drug.
Tumblr_lyq1l9vaqs1r60zhwo1_500_large
Tumblr_lt2ds0kb731qmdp5jo3_400_176862883_large
Tumblr_lyj1o35rqk1r1vmmoo1_500_large
1131105-7-1327572382727_large
Tumblr_lqfxnhi0r11qk3xeko1_500_large
Tumblr_lykidcjnpu1rnmp8uo1_500_large
2j13m9w_large

RSS 2.0