PÅSKLOV

Idag började mitt påsklov. SÅ SJUKT SKÖNT!! Ska bli superhärligt att vara ledig, göra kul saker och speciellt att åka till Göteborg (vilket är en rolig sak men ändå...). Borde ha hunnit städa mitt rum typ fem gånger nu men det har jag inte.. Jag pratar med Julia om olika sommarplaner och känner mig lite uttråkad. På grund av det sistnämnda gjorde jag en liten lista med saker jag ska göra på lovet. Just because I'm cool like that. Ignorera att allt ser fult ut. Thankyouverymuch.


shoes

jag vill ha en massa skor. nödvändigt inlägg.



Sweet lovely death, I am waiting for your breath

Sitter i mitt rum och lyssnar på musik. Myser med en kopp kaffe också. Allt känns rätt så bra nu. Jag älskar vädret. Vårigt som fan. Jag har bytt ut docsen och min tjocka jacka mot converse, jeansjacka och solglasögon, superhärligt. Idag köpte jag en glass efter skolan för att förstärka känslan lite till. Har annars skrivit en lång lista på saker jag vill ha (/som jag ska göra) och pratat med mamma om både påsklovs och sommarplaner. Middag med några vänner på lördag, förhoppningsvis en tur till danmark på måndag eller tisdag och så till göteborg på onsdag! AHHHH SOM JAG LÄNGTAR! Helt sjukt. Saknar stan så mycket. Saknar mitt rum. Saknar ninas mammas mat. Men mest av allt saknar jag mina tjejer. Ska bli så härligt att träffa ninis igen (för jag antar att jag kommer hänga mest med dig om alla de andra är upptagna pga påsken), I miss you <3 Jag har fantastiska vänner. Tänkte bara säga det. What else.. hm, nä det var nog inte så mycket mer. Nu ska jag ta och sortera lite bland alla tidningar innehållande HG relaterade saker som jag har samlat på mig. Puss!



ninis o jag i somras (har säkert lagt upp bilden innan but i don't careeeee)

would you hold me and kiss me again underneath the moonlight?

You're more than a friend.
Oh, I knew it from the first sight.
Hold me, feel my heartbeat.
Put your arms around me.
Tumblr_l51xgbckrl1qzut5po1_500_large

the days feel like years when I'm alone

Inspirerad av Nina bestämde jag direkt när jag vaknade att det skulle bli en turkos dag, och det har faktiskt funkat! Har struntat i allt som annars irriterat mig och haft en rolig dag. Skönt!! Har lyssnat på några misfits låtar som harriet skickade och så lite velvet (pappa har gjort en spotify lista med några låtar till mig). Nu sitter jag och skriver svenska, vilket faktiskt inte känns så jobbigt som det annars kan. Måste få lite hjälp av mami när hon kommer hem bara. Skrev nyss ett långt brev till Danielle också, hon är så myisg, haha. Ska posta det imorgon. Var inne på penpalworld och såg att jag hade fått några nya kommentarer så nu har jag fått en till mejl penpal, eller vad jag nu ska kalla det.
Fick även en liten inspiration/kreativitets kick tidigare så nu har jag en massa ideer på saker jag vill göra - måla skor, göra skulls osv. Nä, nu ska jag ta och skriva klart svenskan så jag har det gjort. Puss på er!
bjuder på en random asnygg bild från någon vecka sen.

Lite bilder från berlin/polen


May the odds be ever in your favor

Yesterday was a big, big day! Jag fick äntligen se The Hunger Games på bio. Den var så otroligt bra. Jag vet knappt vad jag ska säga. Jag älskade den verkligen. Just nu är jag verkligen i ett 'everything is HG and nothing hurts' state. Min hjärna är overloaded. Först resan (ska skriva ett inlägg om den snart) och sen direkt HG. GFBduzkslfgijdk. ÅH VAD JAG ÄLSKAR HUNGERSPELEN!!! Jag hann läsa klart boken också innan filmen, på förmiddagen samma dag blev jag färdig. Det var häftigt att ha alla detalier i huvudet och se dem förvandlas till film. Sjukt. De har verkligen gjort ett otroligt bra jobb. Jag är så sjukt nöjd. Vet inte rikigt vad jag ska säga. Gå och se den! Ni kommer inte ångra det. Bara gör det. Jag ska se den med min klass imorgon också, är jättepepp! Just nu känns det inte som att jag någonsin kommer få nog av hungespelen.
Normal_jenniferlawrenceorg_0_large
Tumblr_m1d02iiuy31rrjmhgo1_500_large
Tumblr_m0y1j8eyz91qhzv6oo1_500_large

you run and you run and you run but we're already dead

Tumblr_m0sqo9ww1p1qg9k15o1_500_largeTumblr_lugsazeg6b1qijsuuo1_500_large
Tumblr_m1015mk8pr1r3g8rbo1_1280_large
293586_249849688400805_127910450594730_802479_580503893_n_largeTumblr_m0wck8zupq1roszico1_500_largeTumblr_lzpmsgqt4i1qc2vjxo1_500_largeTumblr_lzfla3ce3k1r501t0o1_500_largeTumblr_m0p4geairo1qk7ynro1_500_largeImg_0783_largeBlack-and-white-cool-cup-keep-calm-ool-favim.com-321991_largeTumblr_m0mbd7yblv1qhomdao1_500_largeTumblr_m0bqqokhyc1rpgnw8o1_500_largeTumblr_m00y5ijnfc1qia6vwo1_500_large5720_90b1_large

1 year ago.

Igår var det ett år sedan jag såg My Chemical Romance live. Jag skrev ett post om det på min tumblr, men jag orkade aldrig skriva något här. Det gör jag inte riktigt nu heller.

Kan verkligen inte förstå att det har gått ett år. 15/3/2011 - en av de bästa dagarna i mitt liv.

Reading and Leeds

Once again har Reading och Leeds lineup gjort mig halv deprimerad. Helt seriöst. Paramore, You Me At Six, Foo Fighters är bara några av artisterna. Kan jag inte få dö bara jag orkar inte med det här.
Inte för att något kan slå förra årets. Minst sju av mina favoritband. Oh. The. Fucking. Yoy.

mellis 2012

Så var mellis 2012 över, Loreen vann och det känns väl bra. Kollade egentligen mest för DBA och de var ju grymma (och snygga) som vanligt!! I miss them, åh vad en dba konsert skulle sitta fint nu. Yes please.

You want it all, you want it cheap, you want some peace so you can sleep.

Bokade biljetter till HG premiären (inte smygpremiären men den 23e), det kändes inte bra att se den för första gången med min klass på söndagen Är så excited.
Har spenderat dagen med att titta på hart of dixie och PLL. Jag har även kikat på en del Morningwood/MSI videos från deras tour, jag är så extremt avundsjuk på alla som kan gå och se dem. MSI är typ mitt drömband att få se live. Gosh. Just nu lyssnar jag på musik, Chantal Claret (Bite Your Tongue) och Easy med Morningwood är väl de mest spelade låtarna at the moment. Jag är lite kär i Chantal om jag ska vara ärlig. Och så är hon och Jimmy extremt söta :') Såg videon av när de är med i LA ink innan och ja, jfgdlnf <3 
Tumblr_m0l6x1erzo1r7rxwfo1_500_large
Tumblr_m0l8ju9vfe1r7rxwfo1_500_large
Tumblr_m0l8x0a0ds1r7rxwfo1_500_large
Beautiful person.
[pictures from this tumblr.]

tråkigt

Jag tycker inte om när någon berättar något och man inte vet om de är seriösa, om man borde vara orolig eller inte. Jag tycker inte om vissa [många] personer i min omgivning. Jag tycker inte om när folk är dryga mot andra hela tiden och blir jättesura om man säger emot. Jag tycker inte om att det är kallt. Jag tycker inte om att jag klagar så mycket på saker. Things are crashing down. Again.
Tumblr_lv9u9horzm1r48oe3o1_500_large

den 6 mars 2012

Är jättetrött förtillfället. Det har varit en rätt lång dag. Skolan började, as usual, tio i åtta imorse, efter skolan åkte jag direkt till gymnasiesvenskan sen direkt efter hade jag ridning och efter det hann jag duscha och sånt innan jag skulle på ett möte på skolan inför tyskland/polen resan. Inte långt kvar nu. (Måste bli lite mer 'taggad' inför det här nu, måste sluta tänka på allt skit med HG. Vi har löst det. Men det suger fortfarande. Vill typ ta ett twitterbreak tills det är över. Orkar inte riktigt se allas excitement. Jag vill också kunna freaka. Menmen, det finns inget att göra. Jag måste sluta vara så jobbig och komma över det.) Är lite deppig över att en av mina vänner inte kan följa med - och jag vettefan hur det ska gå med hotellrumsdelning/bussplatser, jag orkar inte om jag måste sitta med en viss person men så blir det antagligen...
Har kollat på en massa Hart of Dixie i alla fall och nu ska jag strax sova.

Tumblr_lz98e5hr7s1qh6u6yo1_500_large

I CAN'T WAIT FOR YOU TO SHUT ME UP

Idag har varit en bra dag i skolan och så. Hade på mig mina splitlegs (en lärare trodde först att jag hade gipsat hela benet, hahahahah) och converse - det är så skönt att det är varmare nu. Sen kom jag hem och ja, my day is ruined. Gråter massor som den tönt jag är. Fan vad jag inte orkar. Varför ska jag alltid missa allt? Varför?!?! Ska försöka att inte deppa ihop helt över det här (good luck lena). Hejdå.

(MSI är mina saviours just nu. I love you.)

The Reichenbach Falls

"This phone call it's... it's my note. That's what people do, don't they? Leave a note."
Tumblr_lxv46hgzmh1r6q4blo1_500_large

image

Tumblr_lxv52ifkcw1qfc80oo1_500_large

"You... you told me once that you weren't a hero. Umm, there were times I didn't even think you were human. But let me tell you this, you were the best man, the most human... human being that I've ever known, and no-one will ever convince me that you told me a lie, so there. I was so alone, and I owe you so much. But, please, there's just one more thing, one more thing, one more miracle, Sherlock, for me. Don't be... dead. Would you do that just for me? Just stop it. Stop this."

Såg just Reichenbach. I don't know what to do. The tears are everywhere. I can't handle this.


RSS 2.0