VOY A VIAJAR DE BARCELONA MAÑANA

^^Ett litet smakprov på min underbara spanska, haha!

Håller på att packa som en galning, så här kvällen innan liksom.. Min väska är typ.. för liten, haha! Får se om det går att stänga den sen.
Tror inte jag skriver något imorgon så...
SEE YOU IN A WEEK!
xo

keso och sånt

sitter och lyssnar på keso låten, som nina kallar den. I like it, yesyes.

Borde egentligen skriva klart mitt tal till engelskan (jag orkar inteeeeeeeeeeee) men jag sitter typ och kollar bloggar istället. Nä nu måste jag skärpa mig. Hejdå o allt sånt dära.
xo

skullsssssssss

Sitter och *host*pluggar*host*. borde verkligen skriva klart min svenska berättelse.. ska göra det strax.
Gjorde skull pins igår av lera, de blev mycket finare än vad jag trott att de skulle bli! :D Och sen idag så var jag på panduro och köpte mer lera o lite annat krafs jag behövde, hatar dock att det är så dyrt där -.- blä.
Nu ska jag kila ner till köket och sätta in en jag gjorde av den nya leran i ugnen, hoppas den blir 'hårdare' än vad de jag gjorde igår blev!
Här är en av mina skulls!



jag tycker att den blev jättesöt! :D

i wanna always feel like part of this was mine


i miss my girls so much right now <3

Pretty little liars halloween episode


Ska se på PLL med Julia nu! :D

i'm down, down but definitely not out

kollade nyss igenom min påse med broschyrer, kvitton, visitkort och grejer från London <3



Började rita lite för att jag kände mig kreativ, det försvann dock när jag kom ihåg att jag absolut inte kan rita, så jag kastade teckningen i soptunnan. Så kan det gå.

I remember now, at the top of my lungs in my arms she dies.

Sitter och lyssnar på MCR och typ har beslutsångest, haha. Jag skrev om ett par jeans jag provade i stan förra helgen [tror jag?], jag var inne i stan igår så jag passade på att gå in i affären och dregla lite över dem igen... Så snygga. Men jag har nästan helt bestämt mig för att köpa Tripp jeansen istället, har ju väntat på dem i flera månader nu. Igårkväll så gick jag på bio [Niceville igen] med Hillevi. Hade så otroligt kul. Vi satt och gapskrattade en hel del.. hehe. Bussresan hem var också väldigt rolig, vi var grymt flummiga, as always. Nu ska jag fortsätta med det jag gör, detvillsäga inget. Får se om jag orkar göra lite rearranging på mina garderobsdörrar/väggar och sätta upp några av alla posters från MCR specialen av Kerrang. Annars blir det väl en chill dag antar jag. Ska försöka hinna spela lite gitar och kanske måla lite, eller börja med mitt London album. kolla in några svenska killjoys nya blogg så länge, i love it! [LÄNK]
xo

bild från tumblr
Mikey i the ghost of you videon <3

finally!

Ah, idag har vart en bra dag! Jag o tjejerna fick tag på twiday biljetter imorse, alla sitter tillsammans o allt är allmänt awesome!!
Sen efter skolan så gick jag och syrran och träffade några som vi ska vara barnvakt åt, det gick också super, vi har olika datum bestämda fram tills december!
Nu sitter jag och pluggar lite SO och spanska.. roligt värre, nejdå det är inte så farligt, haha!
åhhhhhhhhhh såg just att Shock har fått in ett par jeans jag har velat ha jättelänge.. De är så sjukt snygga..! Och så hade Hayley på sig såna när vi såg paramore i juli! 

<3

and it takes all my strength, not to dig you up from the ground in which you lay


mcr poster special

asså det är egentligen sjukt att jag köpte den, haha, har ju redan typ.. 10 posters hemma som jag inte har plats att sätta upp och så går jag och köper fler!
nu måste jag bara försöka bestämma mig för vilka som ska upp (det är ju på båda sidorna....), fina bilder hursom! 



vet inte vilka jag ska sätta upp.. de på baksidorna är också fina ju :o

and for what it's worth.... wow

har varit i stan med harriet idag, jättetrevligt! köpte my chemical romance poster special kerrang tidningen, awesomesause! provade också ett par jeans och de var så snygga o sköna att jag dog, men eftersom jag behöver pengar till typ twiday, barcelona och jokkmokk kände jag inte att jag har råd just nu.. vill ha dem så gärna.. det känns som att jag kommer åka till stan snart igen och köpa dem ändå.. kanske när jag fått pengar eller något..
sen ikväll så åkte jag hem till harriet ocn käkade och sen kollade vi på Desperate Housewives. a great day helt enkelt!

fridayyyyy

det är fredag. känns inte alls som det, men fett skönt hursom. har nyss kollat på senaste TVD med julia, vet inte vad jag tycker om den nya säsongen.. Det är ju bra o så, men still, inte som det gamla liksom.

vi såg förövrigt klart Pojken i randig pyjamas i skolan idag. fyfan. det är allt jag har att säga. dgfhjksulgizfew. har aldrig gråtit i skolan på det sättet innan. det gick inte att sluta. jag får nästan tårar i ögonen av att tänka på det. absolut sevärd film, dock väldigt sorglig.


tell me that you need me cause i love you so much

pluggat lite o sånt idag. funtimes. hände lite obehagliga saker innan idag, usch. Vill inte direkt skriva det här dock..
har lagt in lite ny musik på min ipod och nu ska jag sova/läsa, godnatt.

p.s jag älskar BMTH. oli's röst är så.. jsfdgljnkf jag vet inte ens vad.. asså shit. FAN ATT JAG INTE ÄR HEMMA NÄR DE KOMMER TILL SVERIGE. HELVETE OCKSÅ. 

Tumblr_ls09v25sro1qak8cjo1_500_large

skype

i <3 skype.
just sayin.

Jag o nina skypade nyss i typ två timmar. Vi snackade massa musik [läs BMTH] och typ.. länkade olika saker. it was kinda epic. haha, nej men det känns gött att inte vara den enda av mina kompisar som gillar dem, de är ju så braaaa. typ dör lite nu. haha, är så inte pepp att plugga grammatik just nu, men med musik i lurarna blir det nog bättre. Ska skypa med ninis mer en annan dag, ska få henne att lyssna på A7X också, jag ska göra en liten lista med bra band hon borde checka tror jag.. yep, så är det!

jag & ninisssssss <3
jag ser ju lite.. härlig ut där, haha.
menmen, bilden är ju tagen på en underbar dag.

if I cut off your arms and cut off your legs, would you still love me anyway?

Har lyssnat en del på Misfits idag,
I kinda like it so far.
Lyricsen kommer ifrån 'Helena',
låten är lite skum, men jag gillar den!



Cutting with a knife
Blood is spilling everywhere
She will be my wife
Secondary spine
Incisions must be accurate

I know just what to do
My hands are trembling
I can't spare
To slip up with this knife

What a shame we all became such fragile, broken things

Tumblr_ls3r0x8x3i1r3ccumo1_500_large

adorable <3


Rabbit: Can you tie a knot?
Piglet: I cannot.
Rabbit: Oh, so you can knot?
Piglet: No, I cannot knot.
Rabbit: Not knot?
Pooh: Who's there?
Rabbit: Pooh!
Pooh: Pooh who?
Rabbit: Piglet, you need more than two knots!
Piglet: Not possible.
Owl: Ah, so it is possible to knot those pieces?
Piglet: Not these pieces?
Pooh: Yes, knot those pieces!
Piglet: Why not?
Eeyore: Cause it's all for naught.
Piglet: Oh, dear! I can't tie a knot. But there is something I can do!
Pooh: Don't worry, Rabbit. Piglet's very clever.
Piglet: I can tie a bow!
Pooh: See?

plugg

idag är det lördag = pluggdag för min del. funtimes.
har gjort en lista med saker jag måste göra.


Snabba Cash

Det är en bra bok egentligen, men nu får den mig typ bara att må illa. Fyfan vad jag är sur på mig själv för att jag inte började läsa den tidigare. Sen behöver vi ju inte gå in på att jag kommer faila hemkunskapsprovet imorgon..

Guess what? Jag måste fortsätta läsa. Bye.


Wordfeud


morning

Åt just en macka och drack lite te, har sovmorgon - börjar skolan tjugo över nio.
Dock har jag varit vaken sen halv sju och läst Snabba Cash, är på typ sidan 120 nu, måste ha läst ut den samt besvarat frågor om den tills imorgon. Faaaan. Jag orkar inte. Det värsta som finns [nästan] är att behöva stressläsa en bok, speciellt en bok på svenska. Seriöst, kan inte minnas när jag senast läste en svensk bok, innan det här alltså.. English books in my <3

wow. what a movie.

The-help-poster_large

den var bra.
GÅ OCH SE DEN - NU!!!
Jag har nog aldrig skrattat och gråtit till samma film så som jag gjorde nu..

Niceville!

Nu ska jag på bio med mamma och hennes kompisar, härligt värre! Vi ska se Niceville eller The Help som den heter på engelska. Hoppas den är bra, har hört att boken ska vara väldigt bra! Ska läsa den nu i oktober (med mina kompisar, vi har en liten 'bookclub') så det ska bli kul!


how I'm going to spend my afternoon...



HAIR

Jag sov med håret uppsatt inatt och herregud som det ser ut nu! Jag och mamma stylade mitt hår [på skoj] igår, typ försökte få det lockigt och grejer, hursomhelst använde vi en massa hårspray och nu är det svårt att hålla sig för skratt när man ser det. Det är ett ruffsigt/tovigt fluff som lever sitt eget liv - det vill säga står rakt ut!



När vi snackar om hår kan jag ju passa på att säga att jag är sjukt trött på mitt. Jag har egentligen blont hår (eller typ.. mörkblont). Färgade det rött innan nyår 2010 och sen nu i augusti blev det lila. Jag älskade mitt röda hår och jag måste säga att jag saknar det ibland, fast lila är ju så snyggt det med! Hatar dock att det bleks så jäkla snabbt och blir typ.. rödlila istället. Jag vill ju ha liiiiila hår, liksom så att det syns! Det ser mer lila ut på bilden än vad det är typ. 

Det är dock min frisyr som jag ogillar mest. Mitt hår liksom bara 'är', and i hate it. Eller ah, ibland hatar jag det.
Jag kan inte bestämma mig för om jag vill ha långt eller kort hår heller. Decisions, decisions..
Nu måste jag ta en dusch och försöka reda ut fågelboet på mitt huvud! Vi får väl se hur det går ;)

I was raised in the valley there was shadows and death. Got out alive but with scars I can't forget.

Just nu sitter jag här och lyssnar på BMTH, bara för att de är grymma. Innan sa jag typ 'Nä, men de är för skrikiga, jag kan inte lyssna på dem!' och nu har jag fastnat för dem, haha, så kan det gå!
Det värsta är att jag nu kan känna mig ännu mer deppig över att jag inte gick på Metaltown. Missade så många bra band. Vill inte ens tänka på det. Sen så kommer ju BMTH till stockholm i november, fast jag kan inte gå då heller. De kommer till köpenhamn också, men eftersom jag inte har någon att gå med får jag skippa det också.
Att veta att ett av ens favoritband (eller bara ett band man gillar) är så nära en själv men att man inte kan gå på deras konsert är inte en kul känsla, jag har varit med om det lite för många gånger också. Det var ganska hemskt att vara i göteborg i somras [jag och mina kompisar var på WCR dagen innan MT - fick biljetter gratis när vi handlade på shock] när jag visste att både Avenged Sevenfold och Bring Me The Horizon också var där. Aja, jag hade ju inte pengar till biljetten så, not much to do. En vän var dock där och han var gullig nog att ringa så jag fick höra lite av A7x spelning, tack åter igen för det!

Tumblr_lpanmxtxl71qam9bmo1_500_large
wehearit

Nu ska jag försöka spela lite gitarr. Wish me luck.

Bite your tongue

Jag älskar Chantal Claret. Det är inte alls sån musik jag brukar lyssna på men hennes röst är så jäkla skön.
Hon är gift med Jimmy Urine som sjunger i ett av mina favoritband [Mindless Self Indulgence], så det var väl så jag 'hittade' henne, hon har bara en låt på sin facebook sida hittills, hoppas att det kommer mer snart!!
Sen så är hon ju väldigt snygg också!

Lyssna på hennes låt här!

Tumblr_lr4sq9tota1qeipr1_1315363186_cover_large
weheartit

Trying this out

Testar att blogga från mobilen, det har inte funkat hittills men vi får väl se hur det går nu!


new girl

Kakorna är klara! Jag slänger kanske upp en bild på dem imorgon, det är så dåligt ljus nu.. Goda blev dem i alla fall!
Nu hade jag tänkt att jag skulle kika på det senaste avsnittet av New Girl eftersom Moa har varit på mig om det ;) Och kanske delvis för att del ett var rolig, haha. Hoppas att den andra delen är lika bra!


fly me to the moon..


ocean

Sitter i mitt halvmörka rum och kollar ut över havet genom mitt fönster. Det är dimmigt, så det ser ut som att havet och himlen går ihop.


Jag och mami handlade innan, som jag skrev att vi skulle. Jag köpte lite grejer så att jag ska kunna baka chocolate chip cookies, blev så sugen på det!

stress

De är soligt ute, känns nästan som sommar vilket är konstigt med tanke på att det är höst, första oktober liksom. Jag känner mig relativt trött och lat idag, just sayin'. Harry Potter maraton tär på en, nejdå. det var jättekul igår!
Dock borde jag plugga idag, är sjukt opepp på skola (det känns som att det är måndag imorgon and it stresses me out), jag har två dagar på mig att läsa ut min bok till svenskan plus det måste jag öva till grammatik prov, hemkunskapsprov och spanska glosförhör. Kul vecka. 

Nä, nu ska jag och mamma åka och handla mat, so long!


Jag är så glad att Jeremy & Kat har gift sig, de är underbara tillsammans <3

I MISS LONDON.






















I don't wanna feel this low again, I ain't gonna steal your flame again.

fin låt.

6174730467_0b2096a438_z_large

lunch i solen



Starting fresh

new blog. again.
yey.


RSS 2.0