flyga högt

För att ha något att göra på svenskan sa min lärare att jag kunde gå och låna en bok, eftersom jag nästan aldrig läser på svenska längre frågade jag biblotikarien och hon föreslog Katarina Von Bredows senaste bok Flyga Högt. Det var egentligen meningen att den skulle räcka tills jullovet. Jag läste ut den för typ fem minuter sen. 315 sidor från igår eftermiddag tillochmed nu. Inte jättemycket egentligen, men jag har oftast inte tid att bara läsa sådär. Inte en hel bok liksom. Men nu gjorde jag det och det var jävligt skönt faktiskt. Jag bara.. läste helt enkelt. Jag har läst typ alla hennes andra böcker och jag gillar dem, även om storylinen i de flesta av dem påminner mycket om varann. Det kändes väldigt skönt att bara få stänga in sig i en annan värld för en stund. Att få handskas med någon annans bekymmer, och att veta att det oftast löser sig helt okej i slutet, för det är ungefär så en bok som den här slutar.
Boken var bra, inte sådär underbar som vissa av hennes andra böcker är men ändå. Vissa stunder kändes det som det gjorde mer ont än gott att vara så uppslukad i bokens värld. Jag blev så irriterad på Vendela. Och på Nils. Och på Tove. Och på alla bara. Fast nu när den är slut känns det lite tomt. Det hade varit skönt om den hade räckt längre. Jag önskar att jag kunde hoppa in i en bok och leva i deras värld för ett tag, fast jag hade velat att min historia redan var bestämd, så jag slapp göra så mycket själv, bara leva vidare, sida för sida.
De sista meningarna av boken tyckte jag dock inte om så mycket.

"Men det gör inget. Det är skönt att längta."

Det håller jag inte med om. Det är inte alls skönt att längta.

Att simma med skolan

Det är en av de värsta sakerna jag vet. Jag hatar det. Just nu ligger jag i min säng, läser och har ångest inför imorgon. Jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte. Jag vet att det låter löjligt men jag får tårar i ögonen av att ens tänka på det, så mycket ogillar jag det. Jag kommer att må dåligt hela dagen imorgon över det här. Jag kommer gråta en stund innan jag somnar men värst kommer det vara när jag väl är på badhuset. Fyfan. Jag vill inte.


lussebullar och storm

Det är typ orkanvarning så det här med att sälja kakor på julskyltningen med klassen blev inte av. Istället bakar jag och syster lussebullar. Jag är väldigt förkyld så jag känner bara av det lite men det luktar otroligt gott i hela köket! Älskar verkligen att julbaka. Vill bara börja göra julgodis med en gång.. kolor, choklad, knäck.. <3




Torsdag

Sitter bussen på väg till engelskan nu, som alltid på torsdagar. Jag är väldigt trött och vill helst bara sova hela eftermiddagen eller något. Jag kommer hem igen typ halv fem och vid sex ska jag iväg och vara barnvakt fram till tio ikväll. Lite segt men ändå roligt och pengar är jag faktiskt i behov av..


sjukt sugen

Tumblr_luyyiplpix1qco16mo1_500_large

Pratar om frisyren alltså.
Frågan är bara om jag vågar?

Hey, where are you? I miss you so much.

22576144_large

Mio min mio

Kom hem för en stund sen, var på middag hos familjens kompisar. Jag och Noa började kolla på Mio min mio - nostalgi eller vad? - efter att huvudpersonen Bosses (aka Mio) kompis Benke hade varit med i typ tre sekunder så sa Noa 'erkänn att han hade kunnat vara en ung Christian Bale!' och jag ba 'njaaa, jo det är väl lite likt kanske..' sen skulle jag kolla när filmen var gjord på imdb, och guess what? Jo det var Christian Bale. Så udda. Haha, från Mio min mio till Batman liksom.

Hann städa lite i mitt rum också, så imorgon ska jag nog börja jobba på min poster/foto vägg, eller ah jag ska göra om den en del.. Nu ska jag strax sova, ska lyssna på musik och läsa lite först bara..


Over and out

Nu är jag äntligen klar med läxorna, det som är tills imorgon hursomhelst. Känns skönt. Fast jag börjar bli lite stressad över att mitt svenska tal inte ska bli tio minuter långt, fingers crossed att allt går bra. Jag ska krypa ner under mitt varma täcke, läsa en stund och sen sova. Godnatt.
~ kollade igenom lite bilder på min mobil och jag känner att jag saknar Nina och sommaren~


I surrender who I've been, for who you are.

Är inte sugen på att plugga alls. Det går verkligen supersegt och grejen är att jag vet att jag måste hålla på hela kvällen för att hinna klart. Jag vill bara slippa det här, usch. 

285300_141519025927507_100002082317463_269590_5819088_n_large

eftermiddagsfika och film


love death birth

Underbart fin låt, jag får nästan rysningar av att höra den. Vill se breaking dawn igen och igen och igen. Ser allt framför mig när jag hör den här låten. Fyfan vad breaking dawn är underbar. Det går inte att beskriva känslan jag får när jag kollar på den. Allt är så perfekt.


'Can I have a hug now?'

Ibland brukar jag kolla på videos på youtube när folk träffar olika band och sånt. Det är egentligen rätt plågsamt men ibland är det väldigt roligt också. En tjej ba 'Hey... I made you a bracelet,' *sträcker fram armbandet* 'Can I have a hug now?' till typ fem personer i rad, hon lät så kul. Stackars människa, hon freakade säkert ihjäl. Hahaha. Hatar dock när folk är pinsamma/jobbiga mot den de träffar. Syftar lite på tjejerna som försöker tvinga Frank Iero att säga att han älskar deras kompis [som inte är där] det är så awkward.
Random inlägg.. Nu ska jag hämta min telefon, hoppas den inte har dött i regnet..

HMV in my heart

Igår tweetade Steven från LostAlone's officiella twitter, älskar när de gör det, för de svarar nästan alltid på det man skriver, haha! Jag vill åka till London och bara leva inne på HMV, de har så mycket saker jag måste ha, jag dör. Mamma och syster ska till London om några veckor (nejdå, jag är inte avundsjuk) så jag får väl skicka med lite beställningar. Hoppas på att de går till Forever 21 och Drop Dead också. Tycker att de borde köpa julklappar till mig där, hehe. Just nu är jag inne på HMV's hemsida och lägger allt jag vill ha i kundkorgen eller vad man ska säga, är uppe i 55,28 pund hittills, så om någon ger mig sexhundra spänn så skulle det uppskattat. Och sen så har jag ju inte räknat med boxen med alla harry potter filmerna (dock så är den väldigt billig - £25,50)... Okej, nu får jag sluta, blir ha-galen av att vara inne på den sidan. 



Jag skulle verkligen vilja se LostAlone igen, när jag inte freakar över att MCR ska ut på scenen en stund senare..


muffins

Fick ett litet ryck igår så jag bakade hallon och kardemumma muffins med smuldegsgrejs på, supergoda!


nothing makes me stronger than your fragile heart

Kom hem från stan för en stund sen, var på öppet hus på ett gymnasium och efteråt gick jag och mina vänner och fikade plus kollade i lite affärer. Nu är jag hemma. Sitter i mitt rum, dricker varm mjölk, läser och lyssnar på Breaking Dawn soundtracket, det är så fint!

Jag tror att jag ska kolla på twilight kommentatorspåret nu, annars så händer väl inte så mycket idag, borde försöka hinna med lite plugg också.. Vi får se hur det går.

Satte upp min BD poster innan också <3

Juste, om någon undrade så var Breaking Dawn ännu bättre andra gången. Jag grät mer också.

Across the ocean

Kom nyss hem från skolan. Var tvungen att springa tre kilometer på idrotten idag, jag dog inte alls, nejdå. To be honest så gick det bättre än vad jag hade trott, är helt okej med tiden, inte det bästa men det hade kunnat vara värre liksom.
Kollade igenom min tidsskriftsamlare med twilight tidningar och posters och sånt innan, allt är så fint. Jag ska se Breaking Dawn ikväll igen, är så stoked!
Igår hittade jag en massa fanfictions som jag skrev ut för typ ett år sen också. Jag började läsa en av dem, och jag typ freakade lite eftersom den är så bra, hehe. Måste hitta den på nätet så jag kan läsa fortsättningen, har bara några kapitel och jag vill veta vad som händer! 


I could go on all night..


omg me and the girls would have a blast there.
ohyes. has to be done.

All of my doubt suddenly goes away somehow

Har haft studiedag idag. Var dock tvungen att åka och ha engelska prov vid tre, det gick varken bra eller dåligt tror jag. På vägen hem gick jag förbi Rebecka och hämtade min eclipse dvd samt freakade lite över BD, vi ska nog se den tillsammans någondag, hon skulle se den med någon från sin klass först bara. Är stoked!
Sitter jag och spelar A Thousand Years på gitarr, mycket lättare än vad jag trodde att den skulle vara. Den sitter inte riktigt än, men det låter bättre och bättre. Tror dock att jag ska ta en paus och kolla på det senaste avsnittet av The secret circle. Sen så måste jag lägga mig tidigt idag, är fortfarade extremt trött. Och att vi ska springa tre kilometer på idrotten hjälper inte. Jag kommer dö. 

Christina-perri-christina-perri-16359452-460-307_large

One step closer


Sitter och lyssnar på A Thousand Years. Jag får rysningar så fin den låten är.

Tumblr_ltsuu2k4st1qmb8gyo1_500_large

I have died everyday, waiting for you.
'Darling, don't be afraid
I have loved you for a thousand years.
I'll love you for a thousand more.

'People are staring. You might wanna do something, like smile or wave..'

Hemma från Göteborg. Spenderade nästan tolv timmar i en biosalong och jag är relativt död just nu, men det var värt det. Dock ska jag inte snacka om det underbaraste som hänt på länge - Breaking Dawn, just nu. För då kommer det mest bli en massa freakouts, vilket det säkert kommer bli senare också, men ah. Jag är lite för trött för att tänka.

Middagen är klar strax, det känns som att jag inte har ätit riktig mat på jättelänge. Eftersom jag inte kan koncentrera mig på saker (typ som att plugga till mitt engelska prov som jag har imorgon) så tittar jag på Camp rock 2. Den filmen är lite min 'guilty pleasure'. Jag är inte direkt ett disney channel eller jonas brothers fan, och filmen är skrattretande töntig på sina ställen, men jag gillar den iallafall. Den bästa låten i filmen är ju lätt när nick sjunger om ost. Kan den utantill, hehe.
Nu har ni fått ett smakprov på min töntiga sida (eftesom att vanligtvis inte är töntig at all)

Tumblr_lflzgabfx91qbyxloo1_500_large

Packning och sånt kul

Det känns lagom kul att jag ha en massa camp rock 2 låtar på hjärnan, sitter i min säng och sjunger, haha. Härligt. Jag ställde mitt alarm på sju, fast jag låg bara och halvsov i en timme där, men nu är jag uppe. Har börjat packa nu iallafall. Inte för att jag behöver så mycket..
Buster är lite galen så han hoppar runt i min säng, han kanske också vill packa, vem vet?


the hunger games trailer

Såg trailern för Hungerspelen innan. Den är så bra. Helt sjukt. Gaaaah, jag vill bara att filmen ska vara här nu
Trailern var så mycket bättre än vad jag hade förväntat mig efter de bilder och sånt jag har sett so far, men nu känns det verkligen som att filmen kommer bli lika fantastisk som böckerna är. Jag vill typ bara kolla på den tusentals gånger och gråta ihjäl mig, hehe. 







"If I'm gonna die, I wanna still be me."



Tell my baby girl that it's alright, I've sung my last song today.

Sitter i bilen, är ute och åker med familjen. I lurarna spelas musik, just nu Danger Line av Avenged. Den är så bra. Jag dör lite. Så fin på något sätt. Inget slår Fiction och So far away dock <3
Brukar alltid deppa över att det är söndag, men idag känns det faktiskt bra. Har skola imorgon, sen åker jag till göteborg och är där tisdag-onsdag, på torsdag har jag studiedag, sen är det skola på fredag och så helg igen.


penpals and vampires going to homcoming dances

'I need to borrow a tie.'
'You have your own ties.'
'I'm a hundred and sixtytwo years old and I'm going to a homcoming dance - I need better ties.'

Nu har tre olika personer skrivit tillbaka till mig! Har fått adressen till en tjej i england som jag ska skicka ett brev till, sen så har jag fått en killes email också. Han håller på att lära sig svenska tydligen, vilket är rätt coolt, sen så var han typ excited över att jag gillar Avenged Sevenfold för det gör tydligen han också, awesomeness.
Jag ska kolla på the vampire diaries nu, sen måste jag sova. Ska upp typ sju imorgon, ska iväg på en grej med familjen. 



random TVD bild

I'm just happy that it's over

Sitter fortfarande och lyssnar på LostAlone. De verkar rätt sköna, haha. En av låtarna som ska vara med på deras nästa album heter Creatures och jag älskar den! Finns nästan bara live versioner med ganska dåligt ljud, så jag längtar tills skivan kommer. Hittade även en video bandet spelat in hemma hos någon av dem, acapella och bara en liten del av låten, samtidigt som de typ sitter och dricker, haha. Sen så tweetade Steven en länk till när de spelar Creatures akustiskt och den versionen är också bra så enjoy!





This is what it's like when it's all done and over

Don't waste your feelings and your hope on love

Kom hem från gymnasiemässan för ett tag sedan, nu sitter jag och lyssnar på LostAlone, jag diggar dem. De var ju förband till MCR när jag såg dem i Köpenhamn i Mars. Goodeligood.
Förövrigt så är jag ganska stoked inför öppet hus på olika skolor och sånt. Har valt ut några jag vill gå och kolla på mer nu.

6147124186_e279ab4e2b_z_large

Hej

Jag mår skit dåligt. Har ont i magen och mår illa och jag klarar knappt av det här. Orkar verkligen inte. Ska ju till gymnasiemässan snart, vill verkligen inte missa den. Hatar allt just nu.


childhood is the kingdom where nobody dies

Dagen har både varit bra och dålig, mestadels bra dock. Nu är jag jättetrött så jag ska lägga mig i sängen och läsa Breaking Dawn. Tagga gymnasiemässan imorgon! Godnatt.

the poets are just kids who didn't make it

Skulle gå på promenad istället för att vara med på gympan idag, så jag tog med mig kameran och fotade lite. 


















Hey moon, please forget to fall down





Så här såg det ut när jag tittade ut genom mitt fönster i morse innan jag gick till skolan.

late dawns and early sunsets, just like my favorite scenes






consume her heart and you shall live forever

Såg just snow white trailern. Kristen är så cepat snygg att jag dör. Nina och jag satt och typ.. ja, dog är nog det bästa ordet för att beskriva det, när Kristen syntes första gången. Sen satt vi och bara drog efter andan varje gång hon var med. Jag känner på mig att jag kommer älska den här filmen. Typ jättemycket. Kristen är så underbar och så badass och fin och jag älskar henne. Som ninis har sagt x antal gånger idag: jag är stolt över henne, haha.

image








<3

I feel like baking


Tumblr_ltdjvexfu51r29t5yo1_500_large

Why can't we just laugh and joke around?

Vi slutade en timme tidigare i skolan idag, men jag hann bara vara hemma i typ 40 minuter innan jag var tvungen att åka till höganäs för att gå på engelskan, men nu är jag hemma.
När jag gick in i mitt rum var det helt släckt, och solnedgång. Jag hade lämnat ett fönster öppet så det var helt immigt, såg rätt fint ut. Försökte fånga det på bild men jag lyckades inte helt. Det är svårt att fånga fina saker på bild, det ser aldrig lika bra ut.


'Trust me, bad things happen when you mess with fate'

Skolan var rätt seg idag, som det alltid är på onsdagar.
Nu är jag hursomhelst hemma, inte för att det är mindre segt. Har engelska läxor, både till den vanliga och till engelska 5, funtimes! Inte för att jag har börjat med det än, har ätit mackor och kollat på The secret circle istället. Och så har jag satt upp några posters och vykortet på mig och tjejerna från bokmässan. Måste verkligen framkalla min engångskamera snart, vill sätta upp bilderna!!

Nu ska jag göra engelskan, bara för att jag måste. Sen kanske jag går ut och fotar lite, blev väldigt sugen på det plötsligt. Eller så spelar jag lite gitarr.


hår o sånt.

Sitter och skypar med nina just nu. Jag måste verkligen klippa mig, det är inte ens kul längre. Det är typ överdrivet långt och jobbigt at the moment. Efter jag har gjort det ska jag färga håret. Har dock inte riktigt bestämt mig för vilken färg än. Eller ah, rött blir det ju, vet bara inte hur rött liksom. Just nu är jag lite inne på en mörkare nyans typ dark tulip eller rose red, men vi får väl se.

PETA

Började kolla på en video på PETA's hemsida som hette typ 'Meet your meat', jag vet inte om jag kan kolla på hela. Jag vill typ bli vegeterian just nu, haha. Egentligen är det väl ännu bättre att vara vegan men det tror jag inte att jag skulle klara av. Men vegeterian asså... Jag skulle typ sakna kött extremt mycket, men det är kanske värt det? Tror dock inte att mamma och pappa skulle uppskatta att behöve laga vegetarisk OCH vanlig mat, hehe, fick ju göra det när min syster var vegeterian.. Kanske borde vänta tills jag flyttar hemifrån eller något. Då stör det ju ingen annan. Tror fan att jag ska göra det. Det känns rätt. Och så länge så kan man ju bara skära ner på det lite, bara äta 'bra' mat. Kolla innehållsförteckningar och sånt. Vi får se.
För stunden så känns det bara väldigt skönt att vi ska äta quinoa sallad till middag, är inte jättesugen på kött just nu.

Tumblr_lozsxinjka1qcylkgo1_500_large

the secret circle

Började kolla på the secret circle igår, tror att Moa har sagt åt mig att kolla på det nångång.. Har bara sett typ två eller tre avsnitt så jag kan inte riktigt säga om det är jättebra eller inte än. Menmen, ska fortsätta kolla hursom.

X_a0c2e7b7_large

i feel happy, i feel sad, i feel like running through the walls. i'm overjoyed, i'm undecided, i don't know who i am

Hörde Paramores nya låt innan jag gick till skolan idag. Hello cold world heter den och jag är kär. Yesyes. På twitter klagar en del folk på att den är typ för 'poppig' liksom. Men so what? Jag är bara jättestoked över att få höra nya Paramore låtar!

Tumblr_ltxscummbf1r5c8lzo1_500_large

I <3 Paramore

You are so beautiful it hurts sometimes.

Jag blev plötsligt helt ledsen över att jag har läst ut Last Sacrifice. Jag känner typ för att skriva en massa quotes o sånt från den, men det ska jag inte. Vill att ninis ska läsa ut den först. Finns [nästan] inget  värre än spoilers.
Imorgon är det skola. Är så opepp. Orkar verkligen inte. Önskar lite att jag hade en mysig St. Vladimir's hoodie att mysa i, allt skulle kännas mycket bättre då. Men nu har jag inte det. *sadface* Hej önskelista på den!
Har kollat på EMA's lite ikväll, men det var sjukt drygt. För mycket mainstream typ. Det som var bra var att Brian May och Roger Taylor var där. 
Annars har det väl inte hänt så mycket. Buster (vill bara förtydliga: buster är min katt, hahahah) var försvunnen i sisådär fyra-fem timmar, men nu är han hemma, tack vare sånt nummerchip grejs han har i örat. Var hos Hillevi och drack te också. Mysigt.
Nu ska jag så och sova. Godnatt.

Den är den här vill jag ha,
tänkte bara säga det.

hair inspiration from weheart it

4e05a58a5572f_large

Tumblr_lp4r58i0yg1qcqbmuo1_500_large

Sidecut+b_large

Tumblr_lpu7y9juey1qhagijo1_500_large

Tumblr_lu5v3u2leo1qccyueo1_500_large

Tumblr_ltwe4te2ti1qf88u2o1_500_large

Barcelona

Har haft en awesome vecka i barca. Vi har haft rätt najs väder också. Orkar inte riktigt skriva något så här kommer lite bilder istället.
























I'M HOME!

och det är jävligt kallt.

RSS 2.0