I will collapse, so let's make this moment last

I am alone
no, not because i'm lost
because i'm found
and i like the way it sounds when i'm at home
don't say that i can't do it on my own

then you did collide
and broke through the other side
straight to my heart
you're the ember to my flame
when it gets dark
and i love the way it feels when i'm with you
and i cannot find the words, no

Went outside and saw the moon and it made me think of you

Sitter på ett tåg. På väg hem igen. Har inte skrivit här på länge. Ska bättra mig. Försöka i alla fall.

Kom till mitt kära Göteborg i fredags. Bara myst med finaste tjejerna. Vi gick och såg SWATH som var jättebra och hade en rolig, dock blöt, dag på Liseberg. Sen så har vi ju kollat en del Criminal Minds också. En och en halv säsong typ. Mysigt det med. Älskar den serien. Eller ja, har väl hatat den en del nu också. Och gråtit. Men den är bäst ändå.

Kändes lite konstigt att säga hejdå till tjejerna. Var längesen jag inte planerat när jag kommer igen. Men Julia träffar jag om några veckor. Är taggad. Är också pepp på att segla och träffa farmor. Och åka till Skottland (!!!!). Nu ska jag fortsätta läsa. Puss på er


Looking for misery, but you found me.

Oj. Nu var det ett tag sen. Vill blogga, vill skriva av mig, vill berätta en massa saker men det blir aldrig av. Är väl lite rädd för att skriva sanningen vissa gånger, och om jag inte gör det låter det bara fel och töntigt.
Man kan väl säga att jag har haft en del ups and downs på sistone. Är så sjukligt jävla glad för mina vänner som alltid finns där och peppar och är allmänt fina. Tack för att ni finns, jag älskar er.
Om nio dagar slutar jag nian. Känns rätt sjukt. På både bra och dåliga sätt. Ska bli så otroligt skönt att komma ifrån skolan och vissa människor men ändå. Nä. Sommarlov känns rätt bra nu. Det är dags liksom.
Äh, jag vet inte vad jag ska skriva. Känner inte för det längre. Godnatt. hoppas ni mår bättre än jag.

Tumblr_m4p7fh2z541rpt2juo1_500_large

RSS 2.0