hej

Men sluta va så jävla snygg då människa som jag inte ens känner men som jag är lite kär i.
hejdå

February 9, 1981 - December 28, 2009.

Det har gått två år sedan den tjugoåttonde december tjugohundranio. Det känns lite konstigt att tänka på det. Två år som har gått både snabbt och långsamt. Jag blir ledsen av att tänka på det. Då, för två år lyssnade jag inte ens på A7X men nu betyder de väldigt mycket för mig.
Det känns så overkligt att tänka sig att en person bara är borta. Jag har tagit på mig min avenged tröja och lyssnar på deras musik, de gamla skivorna. Kommer säkert att gråta lite sen också. Idag tänker jag på hans familj och vänner. Speciellt Matt, Brian, Johnny och Zack.

Jimmie var en av de bästa trummisarna i världen, han var ett musikaliskt geni på sätt och vis. Samtidigt som jag önskar att han fortfarande levde, så hoppas jag att han har det bättre nu. 
R.I.P James Owen Sullivan
known as Jimmy 'The Rev' Sullivan
february 9, 1981 - december 28, 2009
foREVer
Tumblr_lvxqsquvc41r80hf8o1_500_large

Tumblr_lwothynwwp1qdniaio1_500_large

321690_164971326911457_125889327486324_345682_6881968_n_large

Tumblr_lwsi9iddm81qeaggfo1_500_large

Tumblr_lwrk822nna1r4r9t6o1_500_large

Tumblr_lwewtkmxa71r1tlvfo1_500_large

Tumblr_lwmqilqwqj1ql3irfo1_500_large

Submitted by sthlmbynight Taylor Momsen and The Rev <3

Tumblr_lvyepnt1ag1r6mhzxo1_500_large

180197_1468921217586_1670257441_902508_7791693_n_large

"He was too weird to live but much too rare to die"

PimPim

Sitter hos farmor och äter pimpim, jag älskar pimpim, det är så gott! Var en sväng på stan med syster. Köpte två tröjor (60 spänn styck) på monki. Kände för att köpa en extra i julklapp till en vän jag har, men jag var inte säker på storlek så jag får väl gå tillbaka en annan dag. Nu ska jag in till stan igen, fast med pappa den här gången. Ha det bra!


promenix i storstan

Tog tunnelbanan till skanstull med mamma och pappa och gick sen götgatan mot gamla stan och sedan vidare en bit på drottninggatan. Inga affärer var öppna så vi gick bara runt och hade det trevligt. Vi får köra shopping gånger tusen imorgon (ska till alla affärer som säljer skivor, filmer och band merch med pappa) så har vi det avklarat också. Om ett tag kommer småkusinerna hit och så ska alla äta lunch, det vill säga resterna från igår. Får se vad jag kan äta av det, julbordet består ju typ bara av kött och sill.
En stor julgran i stan, haha

Julafton

Igår var det julafton.
På förmiddagen tog jag på mig långkjol och skjorta och sen åkte jag, pappa och farmor till en av pappas kusiner och träffade henne plus alla andra kusiner han har som också kom dit. Jag var det enda 'barnet' men det gjorde inget. Jag hade inte träffat alla som var där innan, men jag gillar verkligen den familjen. Alla är så trevliga och sociala och typ.. Kramiga! Haha. Fick också lite Hayley/Charlavail wibes av en av de där kusinerna, dock kom hon typ när vi skulle gå, men jag hann snacka lite med henne.
Efter det åkte vi tillbaka till farmor och åt lunch för att sedan gå till mina kusiner för att titta på Kalle anka. Sen gick vi tillbaka till farmor och öppnade presenter och åt julmat. Jag är så glad för mina presenter och trots julfeelingen inte var där blev det en riktigt fin julafton.


Julgran

Farmors nya lägenhet är jättefin. Det är stort och ljust och luftigt liksom. Hon verkar trivas jättebra och det gör vi också. Vi ska åka in till stan om ett tag för att träffa våra kompisar som också är i Stockholm just nu. Har inte träffat dem på länge, de bodde där vi bor först men sen flyttade de till England och nu bor de i Ryssland. Så det ska bli kul att träffa dem!


På väg mot stockholm

Sitter i bilen. Vi har stannat till en kort stund på en mack, det är inte långt kvar nu tror jag. Ska bli skönt att komma fram. Resan har gått bra so far. Är väldigt trött bara. Plus att det känns konstigt att jag inte kommer hem igen förrän den sjunde liksom. Värsta långresan ju, haha. Nä nu ska jag fortsätta lyssna på YMAS bara för att de är så bra. Är lite extra kär i dem sen jag fick deras senaste skiva. Den är så bra!


julavslutning

Kom nyss hem ifrån julavslutningen, which means: jag har jullov! Fett skönt! Måste dock packa allt till stockholm och jokkmokk innan vi åker imorgon. Menmen, är stoked. Skönt att slippa skolan ett tag.

Avslutningen var väl som den brukar, tända ljus, rektorsnack, betygsutdelning. Jag var med i kören - detta bestämdes idag, haha - och vi sjöng två låtar. Den andra sjöng jag en vers solo, det var lite nervöst med tanke på att jag inte hade övat men det gick bra. När allt var slut sa jag hejdå och god jul till mina vänner. Dock känns inte allt helt bra, hann inte prata riktigt med en av dem, det var så mycket folk överallt, och hon åker bort på semester imorgon så jag kommer inte kunna prata med henne innan hon åker heller. Det har hänt något och jag vet vad det rör sig om men inte mer exakt vad liksom. Åh, jag hoppas hon inte är alltför ledsen nu när hon ska iväg. It breaks my heart to see her sad, y'know? </3


Mer bilder från julmiddagen!

Nu har lite folk lagt upp bilder, och jag är så snäll att jag delar med mig av hemskheterna.
Jag och några av tjejerna i klassen innan middagen.

Jag och Noa dansar.

Något var kul, typ.
Ah, asså det fanns lite fler bilder men helt ärligt så är det bara pinsamt att de ens existerar så ni kan ju fantisera ihop hur de ser ut istället.

give them to me

Tumblr_lvn6x6vvde1r653oco1_500_large

5350331826_e0b717d5ca_b_large

Tumblr_luzfrq8cpn1qcdniqo1_500_large

Julmiddag i skolan

Kom nyss hem, vi har haft julmiddag i skolan med alla nior. Var lite orolig över vem jag skulle få sitta bredvid, men det blev bra tillslut. Man var tvungen att dansa en dans med killen man satt bredvid, men resten av tiden fick man bara köra på. Det är lite synd att så många bara sitter och kollar på, men några vågade i alla fall bjuda upp. Och jag dansade mycket - aj mina fötter - mest med Noa men lite med Walter också. Jag och Noa är värsta bästa dansparet, haha nej men vi är faktiskt rätt okej, hittar på lite egna moves mitt i buggen och valsen och så där, vi har kul och det är huvudsaken. Det är vid såna här tillfällen jag känner att jag verkligen kommer att sakna min klass när vi går ut nian. Men vi har ju en termin kvar så det blir nog bra. Nu ska jag nog sova. En av tjejerna la upp en bild från ikväll på facebook, så jag lägger upp den här också!

fina miner, haha! oseriöst som satan, men det var den bilden jag hade!


All this hurt can finally fade, promise me you'll never feel afraid

Fiction började spelas på spotify. Efter den So Far Away. Måste jag säga mer än att jag började gråta? Och så bestämde jag mig för att kolla på so far away videon också. Och bilder på Jimmy. Då grät jag bara ännu mer. Förbered er på ett otroligt sad inlägg om tio dagar. FoREVer.
Tumblr_lvupemskz71r5j3v7o1_500_large
I hope you find your own way
When I'm not with you tonight

Paramore 6/7 2011

Nina bad mig att lägga upp lite bilder från när vi såg Paramore i somras, så that's what I'll do! Jag är medveten om att mina bilder är suddiga och ni kanske tycker att de är fula, men jag tog dem med min lilla digitalkamera och sen så är det ju PARAMORE det är ju inte jättetroligt att jag ba 'Neeej, nu måste jag stå still så jag får fina bilder' och hursomhelst så tycker jag att de är fina, haha! enjoy!
jättesuddig, i know, men jag gillar den på något sätt.
den här är verkligen extremt dålig men det är Jeremy och Taylor tillsammans so I don't care!

'Den där är okej, den är såhär liten och har fluffigt hår!'

Kodjo om en hund utanför glasburen. I love him, he's so funny. Väcker en massa twilight fan event minnen också.

Just nu har jag tagit ett [långt] break i pluggandet och knåpar istället ihop ett, om jag får säga det själv, rätt så episkt julkort till en av mina kära vänner in the UK. Hoppas det hinner fram innan jul, fast jag skrev dit gott nytt år också bara för att vara säker. Nu blir det mer musikhjälpen och kanske något att äta - är hungrig igen... Tänkte lite ett tag att det kanske vore värt att köra en all nighter med musikhjälpen eftersom det är slut imorgon.. kanske kan hinna skriva lite mer på svenskan då också. Ah vi får se om jag pallar. 
Mamma ringde för en stund sen, hon och syster kommer hem ifrån london imorgon. När hon ringde stod hon inne på HMV på oxford street - *suck* kärlek till den affären - och hon undrade om jag ville ha YMAS skivan som inkluderade en DVD eller inte, så gulligt. Hej nu vet jag vad jag kommer få i julklapp. Inte för att jag mindar! 


Ett Justin Bieber dekorerat HMV i augusti

die welle

Såg just filmen 'Die Welle', ska skriva en analys slash jämförelse mellan den och en annan film. Den var bra, men obehaglig typ. Alltså, man förstod ju att det inte skulle sluta på ett bra sätt, men det kändes hemskare än vad jag hade trott från början. Den fick en att tänka lite, vakna på ett sätt. Usch. Nu måste jag börja analysera också. Är opepp på det, inte för att det är svårt egentligen, frågorna vi har fått är så många bara och alla är väldigt.. deep liksom. Stora frågor. Wish me luck.
Szenenbild_die_welle1_large

you've taken pride in becoming nothing

lyssnar på ymas, lovely. Idag står plugg på schemat, lagom kul men jag vill bara bli klar. Pallar verkligen inte sitta och vara skitstressad på måndag över det här. So long!
Tumblr_lsfsd5cwiy1qkzhrno1_500_large
hoppas hoppas att jag får den här i julklapp..

01.05

Att sova kändes inte så kul när jag hade fixat mig klart så nu ligger jag och tittar på musikhjälpen istället, works for me!


skype med julia

sitter fortfarande och skypar med julia fast nina har joinat också, helt sjukt, vi är typ uppe i fem timmar nu. Nytt rekord, ohyes. Just nu är båda extremt flummiga/övertrötta/skrattiga/allmänt weird, but I love it. En fett bra fredagskväll faktiskt. Musikhjälpen och skype är bra tidsfördriv. Jag kommer förövrigt bli mycket ledsen när musikhjälpen är slut. Det har varit så mysigt att bara lyssna/titta på kodjo, gina och jason hela dagarna, de är så grymt sköna! Nu känner jag att jag verkligen borde sova, ska plugga imorgon. Hade hellre dragit till göteborg och hängt med mina fina tjejer utanför glasburen, inte för att jag skulle kunna göra det om jag inte behövt plugga, but you get the point.

Julia och jag i somras innan Paramore.

KATTPAKET


DEN ÄR SÅÅÅÅÅÅ SÖT JAG DÖÖÖÖÖÖR!

Paramore videos

Skypar med Julia och kollar igenom mina videos från paramore konserten i somras. Jag saknar paramore så mycket. Här är en av mina egna videos. Varning för dåligt högt ljud och mycket skrik.



Ignorance is your new best friend.
<3

GRATTIS NINIS, EMMIS OCH LILLIS!







I love you <3

genetik prov

hej. jag sitter och pluggar till no provet vi ska ha imorgon. jag hatar no just nu. dfhkjnms -.- hejdå.

13/12-2011

Sitter och chillar samt kollar på musikhjälpen i ett långt, randigt nattlinne som jag hittade. Mys på det. 
Ringde till frisören och bokade en tid tidigare idag, så på fredag säger jag bye, bye till halva håret. Är lite nervös, tänk om det blir skitfult? Nej. Nu bestämmer vi att det kommer bli fett. Okej. Goodie.


ljusslinga

Satte upp den här i taket för en stund sen. Det är mysigt och fint. Mycket finare än på bild.

whoopies gone wrong

blev sugen på att baka whoopies, men så upptäckte jag att vi varken hade philadelphiaost eller vispgrädde [till 'fyllningen' liksom] hemma så jag blev lite ledsen för det en stund. Sen kom jag på att jag kunde göra vanliga kakor av whoopie-smet istället. Så jag gjorde det, plus slängde i lite hackad choklad och voila! 



Och goda blev de också. Det är verkligen kul att ändra om i recept och komma på egna varianter och så. Det är sånt jag roar mig med.

i'm putting your patience to the test, i'm putting your body on the line, for less

Tumblr_lva3ypaycj1qi1hx1o1_500_large

Tumblr_lvdu828ok61qj3hyao1_500_large

Tumblr_lsipkdsflt1qd5qvoo1_500_large

Tumblr_lutldfnckw1r3kpb9o1_500_large

Tumblr_lw2i0z6mz91qdqyzeo1_500_large

Tumblr_lvzyl9788a1qdc4sw_large

Tumblr_lw2rqfkmto1qbgdg3o1_500_large

300701_2009268951074_1224216981_31967889_6958445_n_large

Tumblr_llti6hggje1qhgjd6o1_500_large

387778_274595049259448_229980167054270_825225_1231918879_n_large

08.51

Gick upp tidigt fast jag har sovmorgon. Tittade på julkalendern och åt frukost med mami. Nu håller jag på att göra mig i ordning samtidigt som jag lyssnar på musik. Just nu är det 'Lover I don't have to love' av Bettie Serveet som kommer ut ur högtalarna, tack nina för att du tweetade om att du lyssnade på den igår så jag fick höra den.

måste ändå säga att jag tycker om min vägg.


Nylon makes my room look goooooood.

vägg

Bestämde mig för att ta ner allt som satt uppe på min 'postervägg'. Nu är det tomt. Den senaste halvtimmen har jag bläddrat i nylon och elle tidningar och rivit ut allt fint jag hittat. Älskar typ reklambilderna i amerikanska modetidningar.
Före:

Efter:


Nu ska jag börja sätta upp alla bilder - min vägg kommer bli så fin!! Längtar tills mina engångskamera bilder är framkallade också. <3

flannel skirt

Hittade min gamla skjorta i garderoben. Tyckte den var asful ett tag där, men nu har jag kommit fram till att jag gillar den. Mysig är den hur som helst. 


Pyssel och sånt

Lyssnar på Switchfoot och pysslar lite. Fick värsta creativeness rycket igår och det höll väl i sig över natten antar jag. Mini skulls, örhängen, teckningar och collage är vad som jag hittills åstadkommit. Emellanåt sitter jag och bläddrar igenom bilder på weheartit och låter mig inspireras. Jag önskar att jag hade en massa tyg och grejer så att jag kunde sy något. Fast det har jag inte, men jag tror att jag överlever!

4823796_35523_6868740_tumblr_lgh9nybm4u1qb93x0o1_500_large_large

Tumblr_lvy5hkngga1qdp1eto1_500_large

Tumblr_lv6jcl28gd1qe4l17o1_500_large

Tumblr_lvzx634sfb1r5c9r2o1_500_large

Tumblr_ltd189sia81qzte3yo1_500_large

Tumblr_ltjvg76cws1qznl1ao1_500_large

Tumblr_lukbtttfsu1r35z5co1_500_large

Charlavail - forever inspirational

onsdagen den sjunde i tolfte

Jag är astrött. Har kollat på masterchef USA med mami och syster. Och vi åt pepparkakor också. Mysigt vare. Nu kollar jag på lite random tv serier och grejer. Vill egentligen skypa med nina, men hon är seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg... Har inget att läsa heller. Eller jag har ju typ fem böcker jag håller på med, men jag är på 'svenska ungdomsböcker' humör. Har läst två stycken sen förra måndagen. 
Tjejerna i klassen har börjat köpa kläder inför julmiddagen på skolan, jag ska förhoppningsvis till stan på fredag. Allt jag har hittat på nätet so far har vart svindyrt. Men men.. fingers crossed!
Förövrigt så vill jag att det ska vara nyår NU så att jag kan åka till Göteborg och träffa mina tjejer. 


<3

mcr


















historia arbete

jag är jättestressad, jag mår typ illa. Jag borde verkligen inte blogga just nu men nu blev det så. Jag sitter och skriver på min historia inlämning om getton under andra världskriget. Det går extremt dåligt. Måste bli klar ikväll. Usch och fy. Jag hatar mig själv för att jag är så dålig på sånt här.  Och för att jag bara inte kan göra klart det. sfdgjkl-.fjsfdgljfms.dma. Blä.
Hejdå.

I know it's hurting you, but it's killing me

Tumblr_lt592kevoy1qdoaruo1_500_large

mörkt hår

Håller på att fixa inför mammas fest ikväll. Massa mat och städning och sånt. Det mesta är dock klart, så jag blev tvingad att städa mitt rum. Awesomeness. Avfärgade mitt hår igår och färgade om det idag. Ville att det skulle vara mörkrött, men det ser bara mörkt ut, typ. Rätt snyggt ändå. Passade på att färga ögonbrynen när jag var på det också. Så nu känns allt bra. Ska boka klipptid bara. 


sometimes I get a good feeling

Tumblr_lvfakuwupw1qgjfa0o1_500_large

Img_6410_large

Tumblr_lv9vbp5dtk1qa66g9o1_500_large

Tumblr_lbr91ak26e1qed5uso1_1280_large

Tumblr_lv329otfal1qzybmvo1_500_large

Tumblr_lvcjt0i9zr1r28549o1_500_large

Tumblr_lvhhsb8wwx1qaukayo1_500_large

ibland saknar jag mitt röda hår







inte för att det inte är rött nu, men ah, jag saknar det jätteröda liksom.

vill ha

Håller på att leta efter något som jag kan ha på mig på niornas julmiddag i skolan, har inte hittat något som är sådär perfekt än, men jag har några alternativ som jag ska visa för mami. Sen blir det väl att åka in till stan och prova. Min snälla syster sa att jag ska få låna hennes kilklackskor i alla fall. Snodde ihop en liten kollage aktig bild på polyvore också. Är typ kär i skorna. Men de är alldeles för dyra och har väldigt höga klackar. Dessutom vet jag inte om jag skulle kunna ha dem till vardags bara sådär. Men åh vad snygga de är. Jag tror att jag har en unhealthy obsession med skor ibland.. Mamma skulle aldrig, och då menar jag verkligen aldrig, gå med på att köpa ett par såna till mig. Fuck my life på det.


you gotta swim, swim for your life. swim for the music that saves you when you're not so sure you'll survive.

Lyssnar på fin musik, skriver lite och drömmer mig bort på we heart it. Att skypa med ninis för nån dag sen gjorde att allt kändes bättre, jag har inte gråtit sen dess. Och idag har varit en ganska bra dag.

Tumblr_lugw0dgmeg1r5mv0go1_500_large

Tumblr_lua2m5ddkh1qa83fyo1_500_large

Tumblr_ltsd3mqkfe1qbhsn9o1_500_large

458975-11-1321465569175_large

Tumblr_ltw91lztk31qcxyulo1_500_large

Tumblr_lulqx8kj1a1r2zf9mo1_500_large

RSS 2.0